Counter

Berlin turen - Kolind

Gå til indhold

Hoved menu:

Camping > 2014
Berlinturen

11. april - 20. april 2014

Fredag d. 14. april 2014 startede turen til Berlin. Vi skulle mødes med andre par på campingpladsen An Der Havel i byen Ketzin lidt nord for Potsdam.
Vi ville ikke tage hele turen i et stræk, så vores første stop var i Sønderjylland på pladsen Uge Lystfiskeri & Camping.
Pladsen ligger helt ude på landet, men en dejlig trestjernet plads.
Næste dag gik turen videre til Tyskland, hvor vi mellemlandede på Lanzer See Camping. Vi fik en dejlig plads ned til Lübeck/Elben kanalen og Lanzer See.
Søndagmorgen kørte vi så det sidst stykke vej til Ketzin.
Campingchefen på AN Der Havel var Hollænder, men talte flydende engelsk meget flink og frisk fyr, campingpladsen fejlede heller noget.
Vi kørte en del rundt i området bl.a. i Potsdam og Brandenburg. Selve Berlin vil vi vente med, og så tage med et rejseselskab derned, så vi kan bo inde i selve Berlin.
En dag var jeg sammen Louise og Tom en tur I Sanssouci Parken, hvor vi selvfølgelig også så slottet udefra. Det er en kæmpe park på ca. 784 hektar. Så vi så ikke hele parken.
En dag kørte Ragna og jeg en tur vest på, hvor vi bl.a. var i byen Brandenburg. Her så vi Domkirke, en meget stor kirke.
En af de store oplevelse på turen, var besøget i klatreparken i Strausberg. Der var mange spændende klatrebaner, den ene lidt sværer end den anden, men sjovt var det.
På denne tur så vi også Schiffshebewerk, en stor sluse på floden Oder - Havel Kanalen, med en sluse højde på 36 meter.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu