Counter Give Camping - 01 Kolind

Give Camping - 01 Kolind

Gå til indhold

Hoved menu:

Camping > 2012
Give Camping
5. juli - 13. juli 2012
Give Camping & Friluftbad er en aktivitets plads. Den ligger i forbindelse med Fodboldstadion, tennisbaner og Friluftbad. Disse aktiviteter kan også bruges af personer udefra.
Det var vores mening, at holde lidt længere ferie, men vejret var jo ikke det allerbedste. Så da teltet tør om fredagen, valgte vi at pakke og sige at det var godt for denne gang. Vi har jo noget derhjemme der skal laves. Pladsen var såmen ganske udmærket, men der manglede toiletter. 3 dame og 3 herrertoiletter er ikke formeget. Så det er en plads vi sikkert ikke kommer på igen.

Billeder fra campingpladsen vores ture fra denne plads:

Vi tog på en længere tur en af dagene, ja helt til Aarø, hvor vi besøgte nogle af vores venner fra Bürstnerklubben.
Billeder fra sejlturen

Vi kørte også lidt på opdagelse. Man har læst om Randbøldal Camping skulle ligge i Danmarks Harzen. Det skulle selvfølgelig undersøges. Så vi kørte der nedad. Undervejs ville vi lige se Engelsholm Slot.
Billeder fra Engelsholm Slot.

Endelig var vi i Randbøldal. Omtalen om Harzen var ikke helt forkert. Et virkelig flot område. Midt i dalen ligger Randbøldal Museum. En gammel klædefabrik, som i dag er lavet om til museum. Har kan man også eksperimenter med forskellige former for vandmøller. Et godt sted for børn.
Billeder fra Randbøldal Museum

Give er skulpturnes by. Med over 40 skulpturer er der lidt for enhver smag.

Lidt fra selve byen. En by hvor der stadigvæk er station. Der tog afgang hver time fra Fredericia til Struer.
Lidt bedre end der hvor vi bor. Hvis vi er heldige at tage med bussen til Hobro først på dagen, er der en chance for vi kan komme hjem igen samme dag.
Lidt billeder fra by og omegn.


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu