Counter Tørring Camping - 01 Kolind

Tørring Camping - 01 Kolind

Gå til indhold

Hoved menu:

Camping > 2008
Tørring Camping
30. april - 1. maj 2008

Onsdag d. 30. april, dagen før Kr. Himmelfartsdag, kørte vi til Tyskland. Da vi først skulle hjem fra arbejde, kom vi sent afsted og kunne ikke nå til bestemmelsesstedet "Camping Mitte" i Medelby. Vi besluttede at tage et mellemstop på Tørring Camping.
Det er en 2- stjernet plads, men for en enkelt nat, kunne det sagtens gå. Vi vidste, der ikke var noget særligt på pladsen.
Men en enkelt nat var også nok. Der var meget snusket på pladsen og ingen opsyn. Vi skulle ringe til lejrcheffen når vi nåede frem, så kom han og lukkede os ind og så kørte han igen. Han havde meget travlt med alt andet. Det bar pladsen også præg af. Der var en del campingvogne på pladsen, hvor forteltene nærmest var faldet helt sammen. Der var nogle fastligger på pladsen, og mange af de vogne de boede i, så ikke så heller ikke ud som om de blev brugt.

Det var kun et spørgsmål, om at få natten til at gå så hurtigt som muligt, så vi kunne komme videre.
Men at DCU vil have den som samarbejdsplads, det fatter man slet ikke. Det at have et skilt med DCU navnet på opstillet sådant et sted, får en til at tænke på, om ikke DCU kommer rundt til samarbejdspladserne, for at se om pladsen lever op til en standard, som de kan være bekendt.
Langt det meste af foldere og brochure, der var i stativet uden for informationen, var 3 - 4 år gammel og hvis ikke solen havde sat sit præg på dem, så havde regnen gjort det.
Pladsen bliver brugt som startsted for kanosejlas på Gudenåen.
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu